woman in white button up shirt holding silver iphone 6

Deze iPhone 14 Pro hoesjes zijn aanraders

Gebruik je nog een iPhone 14 Pro? Dan weet je dat er heel wat smartphone hoesjes op de markt zijn. Maar welke is nu het beste? Waarmee wil je zeker gezien worden? En voor welk hoesje hoef je je spaarvarken niet stuk te slaan? We hebben drie aanraders gevonden, die je ongetwijfeld zullen bevallen. Maak kennis met de hoesjes van Selencia, iMoshion en Apple zelf.

Mooi en praktisch: Selencia hoesjes

Deze hoesjes zullen vooral de vrouwen onder ons aanspreken: Selencia Vivid. Dit zijn hoesjes met drukke, maar mooie patronen. Uiteraard te vinden in trendy kleuren als Dream Swirl Pink, Groovy Sapphire Blue, Groovy Sage Green, Dream Swirl Orange, Trippy Swirl Dark Rose en Colorful Zebra Old Pink.

Die namen beloven nogal wat, en we beloven je dat je niet teleurgesteld zult zijn als je deze hoesjes ziet. Eigenlijk zijn ze in het echt nog mooier dan op de foto. Duur zijn ze ook niet: voor 25 euro heb je er al eentje. Daarmee bescherm je niet alleen je iPhone, maar loop je er ook nog eens smaakvol bij.

Goedkoop, maar goed: iMoshion

Waarom zou je de hoofdprijs betalen als je ook kunt kiezen voor een goedkoop, maar goed hoesje? iMoshion maakt zeer betaalbare hoesjes, voor soms wel minder dan 20 euro. Denk bijvoorbeeld aan de Rugged Air MagSafe Case. Dat is een transparant iPhone 14 hoesje, dat is uitgerust met een ring aan de buitenkant.

De ring aan de buitenkant stelt je in staat om je telefoon op te laden via MagSafe. Niet alleen met de MagSafe-lader, maar ook met geschikte powerbanks. Ook kun je de MagSafe gebruiken om bijvoorbeeld een wallet met je pasjes aan vast te klikken. Superhandig!

De leren cases van Apple

Heb je iets meer te besteden, en wil je graag voor een premium look and feel gaan, dan kun je kiezen voor de leren cases van Apple zelf. De Apple Leather Backcover is uitgerust met een optie om MagSafe op te laden. Het mooie is dat deze hoesjes vroeger soms wel 75 euro kostten. Vandaag de dag vind je er mooie kortingen op, waardoor ze soms maar 30 euro kosten.

Je vindt de Apple Leather Backcover in verschillende kleuren, zoals Ink, Umber, Midnight, Orange en Forest Green. Naarmate je het hoesje meer gebruikt, ontstaat het zogenoemde ‘Patina’-effect. Dat houdt in dat je hoesje een beetje donkerder wordt. Dat geeft je iPhone een nog stoerdere uitstraling.