De wereld van de natuurlijke psychedelische producten

De kans is groot dat jij het wel leuk vindt om af en toe een keer goed te trippen. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. In Nederland kan je op een legale manier aan natuurlijke psychedelische producten komen die je in staat stellen om deze trip te bereiken. Nu is het wel zo dat hier een hoop onduidelijkheid over bestaat. Om hier verandering in te brengen hebben we besloten om de belangrijkste info voor jou op een rijtje te zetten. Door dit artikel even goed door te lezen weet je precies wat natuurlijke psychedelische producten zijn en wat je er van kunt verwachten!

Welke natuurlijke psychedelische producten zijn er?

De bekendste vorm van een natuurlijke psychedelica is natuurlijk de paddenstoel. Psilocybine of psilocine zijn hallucinogene stoffen die voorkomen in meer dan 180 soorten paddenstoelen. Ze worden voornamelijk gebruikt voor spirituele of recreatieve doeleinden en veroorzaken vergelijkbare maar een net iets andere hallucinogene ervaringen dan LSD. Het grote verschil tussen paddenstoelen en LSD is alleen dat je paddenstoelen gewoon zo kunt kopen maar dat LSD op de harddrugs lijst staat van de Opiumwet. De korte- en langetermijneffecten variëren sterk, afhankelijk van de paddenstoel die je kiest voor je trip. Daarnaast kunnen de effecten van elke drug aanzienlijk verschillen van persoon tot persoon. De meeste mensen ervaren echter de volgende effecten:

  • levendige perceptuele vervormingen (hallucinaties)
  • een vervormd gevoel van tijd en plaats
  • veranderd bewustzijn
  • verlies van coördinatie
  • verhoogde lichaamstemperatuur en zweten

Naast paddenstoelen is het ook mogelijk om te kiezen voor Salvia en Mescaline. Salvia is een muntsoort die gekauwd of gerookt wordt om hallucinogene ervaringen op te wekken. Aangezien salvia niet op de Opiumlijst staat kan je dit ook gewoon gebruiken. Mescaline is het actieve ingrediënt van de peyote cactus. De effecten hiervan lijken op die van de paddenstoelen. Alleen het grote nadeel van zowel Salvia als Mescaline is dat het lastig is om de dosering goed te krijgen. Dit zorgt ervoor dat de kans op een bad trip groter is. Dit is dan ook gelijk de reden dat wij beginners aan zouden raden om altijd te kiezen voor paddenstoelen als ze een keer willen trippen. Hierbij is de kans op een veilige en verantwoorde trip namelijk een stuk groter.

Tip – ga nooit zomaar zelf paddenstoelen plukken

Het is gevaarlijk om wilde paddenstoelen te plukken en te eten omdat het moeilijk is om eetbare paddenstoelen te onderscheiden van de giftige soorten. Giftige paddenstoelen kunnen buikpijn, overgeven en diarree veroorzaken als je nog geluk hebt. Dit terwijl andere paddenstoelen permanente leverschade, ademhalingsproblemen, bewusteloosheid en zelfs de dood kunnen veroorzaken. Het kan tot 40 uur duren voordat de symptomen zich ontwikkelen dus je komt er ook niet eens zo snel achter. Neem daarom het zekere voor het onzekere en bestel je magic truffels altijd bij een betrouwbare verkoper maar pluk ze nooit zelf. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart kunt beginnen aan je trip!